Prantsusmaa koondislane nahutas PSG fänne: mul on häbi, kuidas Messit koheldakse (2)

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi (vasakul).
Lionel Messi (vasakul). Foto: JOHN SPENCER/SIPA/Scanpix

Argentina jalgpallitäht Lionel Messi naasis laupäeval koduklubi Pariisi Saint-Germaini eest platsile, kuid fännid vilistasid ta välja. Endine Prantsusmaa koondise kaitsja Bixente Lizarazu arvas, et Messi vääriks klubi poolehoidjatelt rohkem austust.

Messi ümber puhkes skandaal kaks nädalat tagasi, kui ta lahkus ilma loata klubi juurest ning käis Saudi Araabias. Seetõttu eemaldas klubi ta mõneks ajaks meeskonna juurest ning ei maksnud sel ajal ka palka.

Messi mängis PSG eest terve 5:0 võidumängu AJaccio vastu, kuid fännid näitasid Messi osas oma rahulolematust välja. Lizarazul on piinlik vaadata, kuidas PSG fännid Messit kohtlevad. Endine kaitsja lisas, et seitsmekordne Ballon d'Ori võitja on teinud hea hooaja ja väärib paremat kohtlemist.

«Mul on häbi selle pärast, kuidas me Messit kohtleme. Tal pole olnud katastroofiline hooaeg, ta on Prantsusmaa meistriliigas löönud 15 väravat ja andnud 15 resultatiivset söötu. Jah, pärast MMi on numbrid muidugi langenud. Aga me räägime parimast või ajaloo ühest parimast mängijast. Me ei saa teda kohelda kui tavalist mängijat,» ütles Lizarazu Prantsusmaa Canal+ jalgpallisaates Telefoot.

Tema hinnangul on PSG-s mitmed mängijad ära hellitatud ning tegemist on laiema probleemiga. «Peale [Kylian] Mbappe, kes suudab alati hästi esineda, on palju mängijaid, kes on ära rikutud. Seega pole probleem mängijates, vaid süsteemis, mis nõuab neil päevpäevalt suurepärast esinemist ja järjepidevust. Kuid see pole Lionel Messi süü. Ma arvan, et ta väärib veidi rohkem austust,» lisas Lizarazu.

Lionel Messi on sel hooajal PSG eest 38 mänguga löönud 20 väravat ja andnud 19 resultatiivset söötu. Eelmisel hooajal lõi ta Pariisi esiklubi eest peetud 34 mängus vaid 11 väravat ja andis 15 resultatiivset söötu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles