Karmid süüdistused: endine Argentina jalgpallikoondislane ähvardas tüdruksõpra noaga ning andis talle peksa

Christopher Krutto
Copy
Lautaro Acosta (paremal).
Lautaro Acosta (paremal). Foto: LUIS ROBAYO/AFP/SCANPIX

Viimasel ajal on mitmed tippjalgpallurid sattunud erinevatesse skandaalidesse ning nüüd süüdistab Argentina jalgpallikoondislase Lautaro Acosta endine tüdruksõber Ludmila Isabella sportlast füüsilises ja vaimses vägivallas.

Acosta endine tüdruksõber Isabella tegi Instagrami postituse, kus kirjeldab, et Acosta vägivallatses tema kallal ning väidetavalt on naisel ka erinevad pildid ja helisalvestised, et oma väiteid tõendada.

«Ta juba sekkus mu ellu, rikkus selle minu jaoks. Ma mäletan igavesti neid varahommikuid, kui ta mind ilma põhjuseta peksis,» avaldas Isabella.

Naise sõnul ähvardas jalgpallur teda juhtunu avalikustamise korral tappa. «Ta ütles mulle, et kui ma midagi teen või ütlen, siis ta tapab minu ja mu perekonna,» jätkas Acosta endine tüdruksõber.

Kusjuures Isabella on kahel korral vägivalla tõttu kohtusse pöördunud, kuid Argentina kohus pole tema kaebusi menetlenud.

Ühel korral proovis naine pääseda raevunud jalgpalluri käest sellega, et peitis end paari ühise lapse tuppa.

«Peitsin ennast meie poja tuppa, heitsin ta kõrvale pikali ja katsin ennast tekiga. Ma lootsin, et tal tekib kaastunnet ja ta rahuneb maha, aga seda ei juhtunud. Ta tuli mind otsima ja sikutas mind juukseid pidi meie tuppa ja jätkas minu piinamist. Ta lõi mind vastu pead ja nägu ning ropendas,» jagas Isabella šokeerivaid detaile.

«Ta lohistas mind, peksis mind vastu kaela ja ma olin põrandal nagu pall. Ükskord ähvardas ta mind kodus lihunikunoaga. Ta pani selle mu kõhule ja lõikas mu riideid, sülitas mulle peale ja peksis mind,» meenutas ta hirmutavaid kogemusi.

Acosta on kahel korral esindanud Argentina jalgpallikoondist. Hetkel mängib ta kodumaa klubis Lanuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles