Sebastien Loeb avaldas arvamust MM-sarja naasmise osas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Autoralli üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb pole tänavu MM-sarjas kaasa löönud. Nüüd kinnitas Prantsusmaa vanameister, et tal pole hetkel kavatsust ka sel hooajal MM-sarjaga liituda.

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb kinnitas, et tal pole mingit kavatsust sel hooajal WRC-sarjas startida.

M-Spordi meeskond lootis hooaja alguses, et ühel hetkel saadakse Loeb taas enda Ford Puma Rally1-autoga sõitma, ent seni pole see juhtunud. Kõige suurem variant oli mõistagi hooaja avaetapil Monte Carlos, kus prantslane möödunud aastal võidutses.

Nüüd kinnitas Loeb, et tal pole kavatsust tänavu MM-sarjas kihutada. Üheksakordne autoralli maailmameister kinnitas väljaandele Autosport, et tema plaanid on hetkel seotud FIA kestvusrallide sarjas. Lisaks sellele lööb ta kaasa ka rallikrossi MMil.

Kui Leob ei peakski tänavu ühtegi autoralli MM-etappi kaasa tegema, siis on see viimase kuue hooaja jooksul juba teiseks korraks, kui nõnda läheb. Selle ajaga on ta osalise koormusega MM-sarjas kihutades võitnud kaks MM-etappi ja tõusnud veel kahel korral poodiumile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles