Maailmarekordiline pakkumine tõi Mbappé saagasse uue pöörde

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kui Kylian Mbappé suvel PSGst ei lahku, leiab ta suure tõenäosusega end järgmisel hooajal varumeestepingi sügavustest.
Kui Kylian Mbappé suvel PSGst ei lahku, leiab ta suure tõenäosusega end järgmisel hooajal varumeestepingi sügavustest. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Scanpix

Ilmselt praeguse aja maailma parima jalgpalluri Kylian Mbappé tulevik on suvise üleminekuakna kuumim teema. Esmaspäeval võttis seebiooperit meenutav saaga uue pöörde.

24-aastane Mbappé oli aasta tagasi lähedal liitumaks Madridi Realiga, kuid pikendas viimasel hetkel lepingut senise tööandja PSGga. Kuigi Pariisi klubi reklaamis uhkelt välja, et Mbappé jääb nendega vähemalt kuni 2025. aasta suveni, sõlmiti tegelikult kolme aasta asemel 2+1 leping. Seejuures jäi õigus kolmandaks aastaks lepingut pikendada vaid jalgpallurile endale.

Eelmisel kuul andis Mbappé klubile teada, et ei plaani kontrahti pikendada. Samas kinnitas ta fännidele, et kavatseb praegust lepingut austada ning jääb ka tulevaks hooajaks Pariisi. See sõnum tekitas PSG peakontoris ärevust. Nimelt saaks Mbappé järgmisel suvel klubist tasuta lahkuda ning see ei sobi PSGle teps mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles