Maailma üks kallemaid mängijaid on lähedal liitumisele PSGga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ousmane Dembele.
Ousmane Dembele. Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Sel suvel väga aktiivselt üleminekuturul tegutsev Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi on jõudnud kokkuleppele Barcelona ääremängija Ousmane Dembéléga.

Dembele on juba 10. mängija, kellega PSG sel suvel lepingu sõlminud. Hetkel on küll tegemist sõnalise kokkuleppega, kuna allkirjade andmiseks peab PSG veel ka Barcelonaga hinnas kokkuleppele jõudma.

Prantsusmaa koondislase praeguses lepingus on pandud paika väljaostusumma, mis küündib 50 miljoni euroni. PSG soovib veidi odavamalt 26-aastast ääreründajat omale saada, ent Barcelona ei pruugi hinnaalandust teha, kuna nende majandus pole kõige helgemas olukorras.

Dembele oleks PSGs otsene asendus Lionel Messile, kes siirdus sel suvel USA kõrgliigas mängivasse Miami Interisse. Tegemist oleks hea täiendusega, kuna Dembele on heades suhetes PSG suurima tähe Kylian Mbappega ning nõnda võib-olla suudetakse tähtmängija enda juures hoida.

2017. aastal sai Dembelest maailma üks kalleimaid jalgpallureid, kui Barcelona soetas prantslase Dortmundi Borussiast 105 miljoni euro eest. Kahjuks segasid tema esitusi Hispaanias mitmed vigastused ning ta on kuue hooaja jooksul Barcelonas mänginud 185 kohtumist, milles löönud 40 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles