Ford võttis kurjakuulutava pealkirja tõttu M-Spordiga ühendust

Postimees Sport
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener
M-Spordi tiimipealik Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordi rallimeeskonna juhi Richard Milleneri silmad läksid suureks, kui ta luges Korsika päevalehe Corse-Matini artiklit.

Selles tänaseks kustutatud artiklis intervjueeriti M-Spordi sõitjat Pierre-Louis Loubet’d, kes oli öelnud, et järgmisel hooajal kihutab WRC-sarja tippklassis vaid kaks tiimi – Toyota ja Hyundai.

Sotsiaalmeedias tekitas uudis tormi, kuid õige pea oli selge, et edastati valeinfot. Vähe sellest, kuuldavasti oli ajakirjanik Loubet’ öeldut muutnud ning seda lugejatele tsitaadi pähe määrinud.

«Olin sellest loost üsna üllatunud,» tunnistas Millener. «Võib-olla oli autor kodus midagi joonud. Uudis ei vasta tõele, ma ei oska seda muud moodi kommenteerida.»

Milleneri sõnul otsib M-Sport praegu võimalusi, kuidas järgmise hooaja eelarvet täita. «Sel aastal vajasime suuremat eelarvet, sest palkasime Ott Tänaku. Kuid me ei teinud seda vaid selleks, et 12 kuud arendustööd teha. Ford on meilt juba küsinud, kas uudis vastas tõele, kuid see on ka ainukene koht, kus selline prügipealkiri oma jõudu näitas,» lausus Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles