VIDEO Uskumatu tagasitulek. Leedu klubi päästis eurosarjas mängu, mis näis kindlalt kaotatud

Toimetas Ville Arike
Copy
Tre'Shawn Thurman vedas Vilniuse Wolvesi 31 punktiga.
Tre'Shawn Thurman vedas Vilniuse Wolvesi 31 punktiga. Foto: euroleaguebasketball.net

Vana Maailma tugevuselt teises korvpallisarjas EuroCup esimest hooaega mängiva Vilniuse Wolvesi kodune debüüt kujunes meeldejäävaks, Istanbuli Besiktas alistati ulmelise lõpplahenduse järel 90:88.

Wolves jäi 45 sekundit enne lõppu taha 80:87, järgnenud rünnak ebaõnnestus ja kõik näis olevat kadunud. Ent vastased kiirustasid ja eksisid, Leedu klubi sai aja maha võtta ja plaanid paika panna.

19 sekundit enne lõppu sopsas Eigirdas Žukauskas kolmese seisuks 83:87. Besiktasi mängija Matthew Mitchell tabas seejärel kahest vabaviskest ühe. Jäi kümme sekundit ning Wolvesi liider Tre'Shawn Thurman sopsas kolmese koos veaga ja realiseeris ka vabaviske – äkitselt näitas tabloo 87:88 ja kõik oli veel võimalik.

Besiktas valis minutilise vaheaja järel mingil põhjusel palli mängupaneku oma korvi alt, see lõigati vahelt ja Thurman viis juba Wolvesi juhtima! Järelejäänud sekundite jooksul ebaõnnestus Besiktasi rünnak taas ning Žukauskas seadis vabaviskest tabloole lõppseisu 90:88.

Vaata kogu seda hullust videost:

Wolves sai kahe kaotuse kõrvale esimese võidu, Besiktas aga kolme võidu järel esimese kaotuse. A-alagrupis jätkavad täiseduga Paris Basketball (4 võitu) ja Tel Avivi Hapoel (3).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles