Kui Eesti saab Poolast jagu, võib play-off'i otsustav mäng tulla Soomega!

Ville Arike
, reporter
Copy
Hetk 2018. aastal Lillekülas Eesti ja Soome vahel peetud Rahvuste liiga mängust. Aktsioonis on Nikita Baranov (paremal) ja Soome ründaja Teemu Pukki, eemalt jälgib toimuvat Taijo Teniste.
Hetk 2018. aastal Lillekülas Eesti ja Soome vahel peetud Rahvuste liiga mängust. Aktsioonis on Nikita Baranov (paremal) ja Soome ründaja Teemu Pukki, eemalt jälgib toimuvat Taijo Teniste. Foto: Liis Treimann

Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) peakorteris Nyonis peetud EMi play-off'i loosimise tulemusena võib juhtuda, et tuleva aasta märtsis peab Eesti koondis otsustava mängu Soomega!

Teatavasti pääses Eesti eelmise aasta Rahvuste liiga D-liiga parima meeskonnana play-off'i, sest A-liigas sai 14 meeskonda 16-st finaalturniirile otsepääsme ja kohti jäi üle. A-liigast mängivad play-off'i vaid Poola ja Wales.

Esmalt loositi, milline B-liiga meeskondadest liigub samuti A-liiga play-off'i. Valikus oli kolm meeskonda, kes B-liigas oma alagruppi ei võitnud: Soome, Ukraina ja Island. B-liiga play-off'i jäid Island ja Ukraina, A-liiga omasse liikus Soome.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles