Siim-Sander Vene põlv on loodetult paranenud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene Riia VEFi särgis.
Siim-Sander Vene Riia VEFi särgis. Foto: profisportlane.edicypages.com

Riia VEFis mängiv Eesti koondise korvpallur Siim-Sander Vene sai arstidelt rõõmustava uudise – eilne ultraheliuuring näitas, et kuu aja eest viga saanud põlvesidemed on loodetult paranenud.

«Öeldi, et põlve sideme võib nüüd ära võtta ning võin hakata jooksma ja trenni tegema. Algul muidugi ettevaatlikumalt ja kõiki harjutusi ei tohi trennis kaasa teha (näiteks kontaktilisemad harjutused ja mõned veel), aga suur samm juba seegi – vähemalt on nüüd kindel, et jalg on paranenud nii nagu loodetud ja kõik on korras,» kirjutab Vene Profisportlase blogis.

Vigastusest taastuv Vene kommenteerib blogis ka haaravat Balti liiga veerandfinaalduelli Kalev/Cramoga, kus võitja peab otsustama homne kolmas kohtumine. «Kalev juhtis koguaeg, me ei alustanud päris nii nagu plaanisime, aga kordagi pikalt maha ei jäänud ja olime koguaeg mängus kuni viimase sekundini, kui Curtis Millage tabas kolmese, mille muidugi kohtunikud, ei tea miks, otsustasid kaheseks lugeda.

Hetkeks tundus ju, et oleme võitnud ja kõik olid rahul, aga siis pidime uuesti mängima hakkama – lisaaeg. Eks mingis mõttes see tõmbas korraks meestel emotsiooni alla ja Kalevile andis see natuke head tunnet juurde ja nii nad selle mängu ka võitsid. Veitsa jama, et see mäng nii otsustati – tegelikult oleks me ju võinud olla juba oma asjadega Final-Fouris.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles