Agüero sai rumala vigastuse lapse mootorrattaga mängides

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergi Agüero tekitas endale ise rumala vigastuse.
Sergi Agüero tekitas endale ise rumala vigastuse. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna ründaja Sergio Agüero sai kodus vigastuse, mis jätab ta kõrvale vähemalt paarist mängust. Kui peatreener Roberto Mancini keeldus juhtunut täpsustamast ja nimetas traumat lihtsalt rumalaks, siis nüüd selgus, et Agüero lõhkus jala pisipojaga mängides.

Nimelt üritas Agüero sõita kolmeaastase poja minimootorrattaga, kuid tegi jalale liiga. Seejärel aga muutis mängija asja veel hullemaks, kui proovis vigastatud kohta ravida külmaspreiga. Sellest tekkisid argentiinlase jalale põletused ja vesivillid, mis ei luba mehel ei treenida ega mängida. Mancini ongi maruvihane eeskätt seetõttu, et Agüero ei küsinud kohe nõu klubi arstidelt.

Sel hooajal 41 mänguga 28 väravat löönud argentiinlase vigastus võib anda tõsise hoobi Manchester City tiitlilootustele. Ründaja jättis juba vahele eelmise mängu Stoke’iga, mis viigistati 1:1. Kindlasti ei mängi ta ka tänases kohtumises Sunderlandi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles