GALERII Vaata, millise autoga hakkab Tänak tänavu kihutama (1)

Karl Mihkel Eller
Copy

Hyundai rallimeeskond jagas täna pilte oma 2024. aasta Hyunda i20 Rally1-auto disainist. Võrreldes eelmiste aastatega on Ott Tänaku tööandja värvilahendus jäänud suhteliselt sarnaseks.

Pressiteates andis Hyundai teada, et algaval hooajal on plaan võita võimalikult palju MM-etappe ja võidelda MM-tiitlite nimel. Hyundai jaoks on tegemist 11. hooajaga WRC-sarjas, mille jooksul on kaks korda võidetud võistkondlik tiitel (2019. ja 2020. aastal), kuid sõitjate arvestuses pole karikat pea kohale tõstetud.

Aasta M-Spordi meeskonnas veetnud Ott Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja on nüüd Hyundais tagasi ning ihkavad pärast 2019. aastast teist korda maailmameistriteks tulla.

«Olin väga põnevil ja motiveeritud Hyundai Motorsporti tagasi tulema. Näen meeskonnas suurt kirge ja selgelt on olemas kollektiivne püüdlus teha tugev hooaeg. Alustame aastat puhtalt lehelt ja kõik on meie endi kätes, et üles ehitada tugev hooaeg. Loomulikult on meie eesmärk võita tiitel ja seda teeb ka meeskond, seega oleme põneva aasta alguses,» ütles Tänak pressiteates.

2024. aasta WRC-sari algab juba järgmisel neljapäeval Monte Carlo ralliga.

Võrdluseks pilt eelmise aasta Hyundai ralliautost

Hyundai i20 N Rally1-auto 2023. aastal.
Hyundai i20 N Rally1-auto 2023. aastal. Foto: Hyundai Motorsport
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles