Kotsar ja Raieste said Baskoniaga lisaajal valusa kaotuse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maik-Kalev Kotsar (paremal).
Maik-Kalev Kotsar (paremal). Foto: IMAGO / Ricardo Larreina

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubil Vitoria Baskonial tuli Euroliiga 24. voorus tunnistada lisaajal Müncheni Bayerni 112:109 paremust.

Kodusaalis mänginud Bayern võitis avaveerandi 25:19 ning läks poolajal riietusruumi 56:52 eduseisus. Kolmanda veerandaja järel oli nende eduseis 82:76 ja veel kolm minutit enne lõppu juhtis Bayern 94:85. 

Ent seejärel ei tabanud nad enam ühtegi viset. Võimalust haistnud Baskonia ronis järjest lähemale ning lõpuks oli Codi Miller-McIntyre'i kolmene see, mis kolm sekundit enne lõppu tabloole 94:94 viigiseisu manas. Ees ootas lisaaeg.

Seal saatis paraku edu Saksa klubi, kes magusa 112:109 võidu võttis. 

Algkoosseisu kuulunud Kotsar teenis täna mänguaega 19 minutit ning viskas selle ajaga 4 punkti (kahesed 2/5). Lisaks kirjutati keskmängija arvele veel 4 lauapalli, 1 korvisööt ja 2 vaheltlõiget ning negatiivse poole pealt ka üks pallikaotus. Kotsari mängijaindeks (PIR) oli 5. 

Raieste viibis täna platsil viis ja pool minutit, kuid ei sooritanud selle aja jooksul ühtegi viset. Ainsad statistilised märkmed tehti protokolli tema vigade kohta: ta tegi neid neli tükki. Raieste PIR oli –4.    

Baskonia resultatiivseim oli 27 punkti visanud Markus Howard, Miller-McIntyre toetas teda 20 ja Matthew Costello 18 silmaga. Võitjate resultatiivseimad olid Serge Ibaka 21 ja Vladimir Lucic 17 punktiga. 

Teistes tänaõhtustes kohtumistes oli Belgradi Crvena zvezda 82:64 üle Valenciast, Istanbuli Fenerbahce alistas 83:73 Lyon-Villeurbanne'i ASVELi ja Olympiakos oli 101:87 üle Berliini Albast ning Madrid Reali võitis 106:101 Tel Avivi Maccabit.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles