VIDEO Metsa koduklubi astus veel ühe sammu Bundesliga poole

Karl Mihkel Eller
Copy
Karol Mets (vasakul).
Karol Mets (vasakul). Foto: Andreas Hannig/IMAGO/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Karol Metsa koduklubi St. Pauli võitis Saksamaa esiliigas koduväljakul 1:0 Braunscweigi. Eestlane oli kohtumises lähedal väravasöödu andmisele.

Kõik 90 minutit mänginud Mets oli oma meeskonna üks paremaid ning 65. minutil oli keskkaitsja lähedal ka värava löömisele (videos alates 0.45). Ta suunas nurgalöögist tulnud palli peaga tagumise posti suunas ning sealt lõi Hauke Wahl palli värava suunas, kuid tabas latti.

Selleks hetkeks oli St. Pauli liiga tagumisse otsa kuuluva Braunschweigi vastu juba 1:0 juhtimas, seda tänud 32. minutil löödud Oladapo Afolayani väravale.

Eelmisel nädalal hooaja esimese kaotuse saanud St. Pauli naasis võidulainele ning on kogunud 45 punkti. 12 võidu kõrval on neil ka üheksa viiki, lähim jälitaja Kieli Holstein on teeninud 42 punkti.

Mängitud on 22 vooru ning kuna esiliigast pääsevad kõrgliigasse kaks esimest ning kolmas pääseb üleminekumängudele, siis St. Pauli hooaja esimese poolega andnud kõva panuse, et lõpetada tabeli tipus. Kolmandal ja neljandal kohal on endised Bundesliga klubid Hamburger SV ja Hannover vastavalt 38 ja 37 punktiga ehk St. Pauli edestab neid seitsme ja kaheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles