Värske sise-MMi medalimees Johannes Erm saab linnalt preemia

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Johannes Erm
Johannes Erm Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavalitsus eraldas Tallinna kultuuri- ja spordiametile reservfondist 2000 eurot, et toetada ja tunnustada Johannes Ermi ja tema treener Holger Peeli saavutusi sisekergejõustiku maailmameistrivõistlustel Glasgow's.

Abilinnapea Tiit Terik märkis, et Tallinna linn peab oluliseks tänada ja tunnustada tallinlastest sportlasi, kes on rahvusvahelistel tiitlivõistlustel silma paistnud.

«Iga võidetud medal on oluline nii Eestile kui ka järgmisel aastal Euroopa spordipealinna tiitlit kandvale Tallinnale. Usun, et rahvusvaheliselt edukad atleedid on eeskujuks meie noortele sportlastele ja innustavad neid oma unistuste poole püüdlema. Tänan Johannes Ermi ja tema treenerit Holger Peeli suurepärase esituse eest maailmameistrivõistlustel,» sõnas ta.

Johannes Erm võitis 3. märtsil Glasgow's toimunud maailmameistrivõistlustel pronksmedali sisekergejõustiku seitsmevõistluses. Johannes Ermi premeeritakse 1400 euroga, tema treener Holger Peel saab preemiaks 600 eurot.

Tallinn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles