Suhtlusaps tõi Eesti koondisele proffide asemel vastu amatöörid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pildil U21 koondise algkoosseis neljapäevases kohtumises.
Pildil U21 koondise algkoosseis neljapäevases kohtumises. Foto: Erakogu

Eesti noormeeste U21 jalgpallikoondis pidas neljapäeval, 21. märtsil aasta esimese kohtumise, kui alistas mitteametlikus maavõistlusmängus Taani meeskonna FC Horsensi 6:1. Säärane suur skoor tulenes aga asjaolust, et suhtlusvea tõttu tuli sinisärkidele vastu vale meeskond...

Esmalt aga mängust. Tasavägisel avapoolajal õnnestus kummalgi meeskonnal korra sihini jõuda: 14. minutil viis Henri Leokese söödust Eesti juhtima Egert Õunapuu, Horsensi poolelt vastas 44. minutil väravaga Søren Nørgaard. 7. mänguminutil oli Eesti noormeeste kasutada ka penalti, ent kaptenipaela kandnud Nikita Mihhailovi 11 meetri karistuslöök tõrjuti.

Teisel poolajal pani Eesti oma paremuse kindlalt maksma. 47. mänguminutil taastas eduseisu keskkaitsja Hugo Palutaja, kes sai jala valgeks kauglöögist. Täpselt kümme minutit hiljem tõi 3:1 seisu tabloole vahetusest sekkunud Nikita Vassiljev, 66. ja 68. minutil olid resultatiivsed vastavalt Danil Kuraksin ja Georg Pank. 6:1 lõppseisu vormistas 78. minutil Aleksandr Šapovalov, kel oli seejuures võimalus jalg valgeks saada ka 51. minutil, ent ründaja penaltilöök tõrjuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles