Kätlin Tammiste ja Georg Haud võitsid purjetamise noorte EMil hõbemedalid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste
Kätlin Tammiste Foto: Ott Kallas/EJL

Hispaanias Palamosel peetud purjetamise noorteklassi Zoom8-klassi Euroopa meistrivõistlustel võitsid Kätlin Tammiste ja Georg Haud hõbemedalid.

Mulluse sama paadiklassi Euroopa meistri Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjepsordikool) 12 sõidust koosnenud tulemuste seeriasse läks kirja seitse teist ja kolmandat finišikohta ning ka kõik ülejäänud sõidud lõppesid neiul esimese seitsme hulgas. Edukas esinemine andis Tammistele 31 tüdruku konkurentsis teise koha. Neidude Euroopa meistriks tuli taanlanna Anna Munch, kolmas koht läks austerlannale Anna Luschanile.

Georg Haud (ROPK) esines võrdväärselt hästi, ületades finišiliini kolmel korral esikolmikus ning saavutades regati kokkuvõttes 43 poisi seas samuti teise tulemuse. Jaan Erik Pihel (ROPK) teenis 10. koha, finišeerides korra ka teisena. Noormeestest võttis võidu taanlane Kasper Bech Skiveren ning pronksi sai tema kaasmaalane Sebastian E. Olsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles