Hirvonenil ei lubata Argentina rallil võitu püüda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen
Mikko Hirvonen Foto: SCANPIX

Citroëni meeskonna boss Yves Matton andis Argentina rallil hetkel teist kohta hoidvale Mikko Hirvonenile korralduse liidrit Sebastien Loebi mitte rünnata ning kindlustada Prantsuse autotootjale kaksikvõit.

Eelmisel rallil Portugalis oli Loeb sunnitud teelt väljasõidu järel katkestama ning Hirvoneni võit tühistati hiljem reeglitele mittevastava siduri ja turbo tõttu. Nüüd tahab Matton punktid kindlalt koju tuua ega lase kahel piloodil omavahel võidelda.

«Sebastien juba sõitis üheksandal katsel peaaegu teelt välja ja me ei saa endale lubada, et kaksikvõidu käest annaksime,» kommenteeris Matton oma otsust rallilehele wrc.com. «Pärast Portugalis juhtunut on see Mikko suhtes küll pisut karm, aga loodetavasti jõuab ta õige pea taas poodiumi kõrgeimale astmele.»

Loeb edestab teise võistluspäeva järel Hirvoneni vaid 7,2 sekundiga. Citroëni paari edu ülejäänute ees on võimas, sest kolmandana kihutav Dani Sordo Fordil jääb neist maha juba ligi kahe minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles