Iirimaa avaldas jalgpalli EMile sõitva koondise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaa jalgpallikoondis
Iirimaa jalgpallikoondis Foto: Raigo Pajula

Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Giovanni Trapattoni avaldas nimekirja mängijatest, kes sõidavad suvel toimuvale EM-finaalturniirile.

Kui Saksamaa ja Holland avaldasid esialgse nimekirja, kus on kirjas rohkem mehi, kui EM-koondisesse pääseb, siis Trapattoni avaldas kohe 23-mehelise nimekirja ning lisaks viis võimalikku asendajat.

Iirimaa koondis peab EMil aga hakkama saama Wigani mängumehe James McCarthy’ta, kes jääb finaalturniirilt kõrvale, kuna tema isal avastati vähk. McCarthy soovib raskel ajal oma isale toeks olla.

Iirimaa kuulub EMil C-alagruppi, kus neil tuleb vastamisi minna Hispaania, Itaalia ja Horvaatiaga.

Iirimaa jalgpallikoondis alistas mäletatavasti EMi play-off'is kahe kohtumise kogusummas Eesti 5:1 ning tagas sellega endale pääsme finaalturniirile.

Iirimaa koondis EM-finaalturniiriks:

Väravavahid: Shay Given (Aston Villa), Keiren Westwood (Sunderland), David Forde (Millwall).

Kaitsjad: Richard Dunne (Aston Villa), John O'Shea (Sunderland), Sean St Ledger (Leicester City), Darren O'Dea (Celtic), Stephen Ward (Wolverhampton), Stephen Kelly (Fulham), Kevin Foley (Wolverhampton).

Poolkaitsjad: Glenn Whelan (Stoke), Darron Gibson (Everton), Keith Andrews (West Bromwich), Keith Fahey (Birmingham), Damien Duff (Fulham), Aiden McGeady (Moskva Spartak), Stephen Hunt (Wolverhampton), James McClean (Sunderland).

Ründajad: Robbie Keane (LA Galaxy), Kevin Doyle (Wolverhampton), Simon Cox (West Brom), Shane Long (West Bromwich), Jon Walters (Stoke)

Võimalikud asendajad: Darren Randolph (Motherwell), Paul McShane (Hull City), Paul Green (Derby), Seamus Coleman (Everton), Andy Keogh (Millwall).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles