Hispaania korvpallikoondise legend lõpetab peatselt karjääri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorge Garbajosa 2011. aastal, mil ta otsustas koondise esindamisest loobuda. Nüüd tahab mees ka klubikorvpalliga lõpparve teha.
Jorge Garbajosa 2011. aastal, mil ta otsustas koondise esindamisest loobuda. Nüüd tahab mees ka klubikorvpalliga lõpparve teha. Foto: SCANPIX

Kauaaegne Hispaania korvpallikoondise mängija Jorge Garbajosa lõpetab peatselt sportlaskarjääri.

Hispaania ajalehe Malaga Hoy andmeil teeb sel hooajal Malaga Unicaja ridadesse kuuluv mängija lõpliku otsuse lähipäevil, ent tõenäoliselt ta järgmisel hooajal enam ei mängi. Hetkel vaevab korvpallurit ka jalavigastus.

«Kõigepealt tahan vigastuse välja ravida ning siis rahulikult otsustada,» rääkis Garbajosa. «Peaksin jätkamiseks 100 protsenti terve olema.»

Unicaja on 34-aastasele Garbajosale pakkunud klubis abitreeneri kohta. Samuti soovib teda oma ridades näha Hispaania alaliit.

Koondise ridades tegi ääremängija oma viimased mängud 2010. aastal. Esimese etteaste rahvusmeeskonnas tegi ta 1998. aastal. Karjääri säravaimateks saavutusteks on Garbajosale 2006. aasta MM-tiitel ja 2009. aasta EM-tiitel ning Pekingi olümpia hõbemedal.

Klubikorvpalli mängimist alustas Garbajosa Tau Vitorias 1995. aastal, hiljem on ta esindanud Treviso Benettoni, Unicaja, Toronto Raptorsi Moskva Himki ja Madridi Reali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles