EMil põrunud Israel: kahju, aga pisaraid veel ei vala

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel
Märt Israel Foto: Liis Treimann

Kergejõustiku EMil Helsingis kettaheite eelvõistlusel põrunud Märt Israel tunnistas, et juhtunust on kahju, ent pisaraid ei hakka ta veel valama.

«Juhtus täpselt see, mis sellel hooajal ikka – lähen võistlema hea enesetundega, kuid heidetes pole lõtvust,» netis ta. «Esimesel katsel tõmbasin pisut üle ja ketas lendas sektorist välja. Selle tulemusega oleks olnud hea alustada.» Israeli esimene katse kandus 62 ja poole meetri kanti, ent ei läinud mõõtmisele. Lõpuks jäi mullu MMil neljanda koha saanud mehel kirja tulemus 60.59.

Kuigi tänavu pole Israel veel mulluse tasemeni küündinud ja EM tõi veel ühe valusa tagasilöögi, et kavatse vägilane varem tehtud plaane muuta. «Ma ei hakka rapsima, muidu võib tekkida oht üle teha,» märkis ta. «Usun, et olen õigel teel, pean lihtsalt heitetehnikaga rohkem tegelema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles