Nädalavahetusel peetakse Eesti meistrivõistlusi mitmevõistluses

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Riitmuru
Tarmo Riitmuru Foto: Liis Treimann

28.-29. juulil toimuvad Rakveres Eesti meistrivõistlused mitmevõistluses täiskasvanutele ning noorsoo- ja B-vanuseklassile. Eesti meistrivõistluste raames selgitatakse välja ka Fred Kudu mälestusvõistluste võitjad.

Võistlustel stardivad Tarmo Riitmuru (KJS Sakala), Mikk-Mihkel Arro (KJK ViKe) ning paljud mitmevõistluse tulevikulootused, teiste seas ka Kaarel Jõeväli, Martin Sisas, Hendrik Lepik (Audentese SK) ja Maicel Uibo (Põlva KJK) ning naiste arvestuses Mari Klaup (TÜASK) ja Kristella Jurkatamm (Audentese SK).

Eesti meistrivõistlused mitmevõistluses algavad laupäeval kl 11:30 poiste B-vanuseklassi jooksudega, täiskasvanud asuvad starti kl 14:00.

Endine kümnevõistleja ning Eesti rekordi omanik Sven Reintak paneb täiskasvanute vanuseklassi kümnevõistluse Eesti meistrile välja omanimelise stipendiumi 1000 euroga ning iga üksikala võitjat premeeritakse 100 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles