Liivamägi: ülesande täitsin ära

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Liivamägi.
Martin Liivamägi. Foto: Liis Treimann

Ainsa Eesti meesujujana Londoni olümpiamängudele pääsenud Martin Liivamägi oli täna võistlustules 200 m komlepksujumises, kus ta sai kirja oma tänavuse hooaja parima tulemuse.

Eestlase lõppajaks märgiti 2.01,09, mis teda siiski poolfinaali ei viinud ja andis kokkuvõttes 25. koha. «Ülesande täitsin ära ja kokkuvõttes võib rahule jääda. Vees oli tunne päris hea,» sõnas Liivamägi Vikerraadiole. «Kahjuks pole saanud võistluseks sellist põhja alla laduda, mida oleksin soovinud.»

Samas tunnistas eestlane, et natuke jääb olümpiavõistlus siiski kripeldama. «Oma vahetuses oleksin tahtnud paarile vastasele veel ära teha. Treeneriga peame üle vaatama, kuidas vahed olid. Vabaltujumise lõpp läks raskeks ja seal on kindlasti veel varu. Kui hooajale tagasi vaadata, siis sai viimase paari kuu jooksul mitu suur võistlust tehtud. Võtsin praegusest olukorrast maksimumi ja tänane võistlus oli selle hooaja üks paremaid esitusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles