Šadeiko: tehniliselt õnnestudes olen valmis näitama korralikke tulemusi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit ŠŠadeiko pressikonverentsil.
Grit ŠŠadeiko pressikonverentsil. Foto: Liis Treimann

Seitsmevõistleja Grit Šadeiko alustas täna Londoni olümpiamängudel võistlemist ning kahe esimese ala järel jääb ta oma rekordigraafikule alla 24 punktiga. 100 m tõkkejooksus sai ta ajaks 13,50, mis oli 0,18 sekundit parem, kui tema rekordseerias.

«Start õnnestus. Distantsi keskel kaotasin hetkeks tasakaalu ja head kiirust enam hoida ei suutnud. Kuigi lootsin paremat aega, siis arvestades juhtunud äpardust on tulemus normaalne,» rääkis Šadeiko avaalast.

Kõrgushüppes ületas eestlanna 1.74 ning sellega kaotas ta võrreldes rekordseeriaga punkte. Hetkel on ta oma rekordseeriast maas 24 silmaga.

«Ei olnud lihtne võistlus. Soojendus oli ebakindel ja tunnetuse leidmiseks pidin tegema palju proovikatseid. Võistlushüpped esimestel kõrgustel õnnestusid normaalselt. Vahepeal sadanud vihm häiris, kuid esimest korda elus kasutatud naelikud, kus on ka kanna all naelad, lubasid ennast ka neis oluded kindlalt tunda,» rääkis mitmevõistleja.

«177 peal ei saanud sammumärki enam üldse klappima ja hüppetunnetus kadus täielikult. Päeva viimastel aladel loodan teha kindlamad sooritused. Tehniliselt õnnestudes olen valmis näitama korralikke tulemusi. Vorm on jätkuvalt hea tegelikult ja tervise üle ka kurta ei saa,» lisas Šadeiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles