Neymar: Brasiilial on õnne, kui dos Santos finaalist eemale jääb

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Brasiilia koondise tähtmängija Neymar tunnistas tänase finaali eel antud intervjuus, et kui mehhiklaste üks tähtmängijaid Giovanni dos Santos finaalist eemale jääb, on Brasiilial vedanud.

«Meil oleks õnne (kui ta ei mängiks – toim),» vahendab Neymari sõnu Goal.com.

Neymar ütles seda enne, kui Mehhiko koondise meditsiinipersonal teatas, et dos Santos peabki jalavigastuse tõttu finaali vahele jätma. Nii dos Santos kui ka Neymar on senise turniiri jooksul löönud kolm väravat ja olnud oma meeskonna edus väga olulisel kohal.

«See on minu esimene finaal Brasiilia eest ja olen uhke, et esindan oma riiki sellisel tähtsal hetkel. See on Brasiiliale esimene olümpiafinaal pärast 24 aastat,» ütles Neymar.

«Me peame jätkama seda, mida seni sellel turniiril teinud oleme. See on meile edu toonud. Ükski brasiillane pole kunagi seda (olümpiamängude jalgpalliturniiri – toim) võitnud ja ma olen valmis aitama meeskonnal kuldmedalit võita,» lisas 20-aastane jalgpallur.

Samas on meeskonna praeguste staaride õlul enamat kui ainult olümpiamängude finaal – paljudest olümpial osalevatest mängijatest oodatakse mehetegusid ka juba Brasiilia A-koondises, mis peab kahe aasta pärast toimuval kodusel MMil edukalt esinema.

Olümpiamängude jalgpalliturniiri finaal Brasiilia ja Mehhiko vahel algab täna kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles