Korvpallifännid lähevad Riiga Eestit esindama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo fännid
BC Kalev/Cramo fännid Foto: Liis Treimann

Balti liiga ja VTB Ühisliiga meeskondade fännklubide vaheline korvpalliturniir toimub 25. augustil Riias ja täna stardib sellele ainsa Eesti meeskonnana BC Kalev/Cramo fännklubi.

Turniiril, mida korraldavad Riia Baronsi toetajad, kohtutakse Žalgirise, Rytase ja Šiauliai meeskondadega Leedust, Baronsi ja BC Salduse omadega Lätist ja Himki ning CSKA pooldajatega Venemaalt. Korvpalliklubide toetajate turniirid on välismaal väga populaarsed ning esmakordselt toimuva Barons Ultras CUPi eesmärk on populariseerida korvpalli ja ergastada fännidevahelist suhtlust.

«Meie alagrupis mängivad CSKA, Rytas ja Barons, kes kõik on kuuldavasti hirmkõvad. Videoanalüüse me pole teinud, kuid võtame kaasa Maarjamaa parimate treenerite soovitused ja ühtegi mängu mütsiga lööma ei lähe,» lausus Kalev/Cramo fännklubi eestvedaja Tõnu Schmidt. «Korraldajad ja osalejad soovivad muuta korvpallifännide turniiri traditsiooniliseks ja loodame, et järgmisel aastal ka Tartu Rocki omad kaasa löövad,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles