Ferrari kardab Kimi Räikköneni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna boss Stefano Domenicali kardab, et nende meeskonna endine piloot Kimi Räikkönen võib tänavu Lotuse ridades võita MM-tiitli.

Seitse etappi enne vormel-1 sarja hooaja lõppu hoiab punktitabelis esimest kohta Ferrari piloot Fernando Alonso 179 punktiga. Alonsole järgnevad 142 silmaga Lewis Hamilton, 141 punktiga Räikkönen, 140ga Sebastian Vettel, 132ga Mark Webber ja 101ga Jenson Button.

Eelnevatel hooaegadel rallit sõitnud Räikkönen on tänavu näidanud Lotuse ridades head hoogu ning üllatanud sellega paljusid. Etapivõitu pole ta veel kirja saanud, kuid kolmeteistkümne etapi jooksul on ta tõusnud kuus korda poodiumile. Viimase nelja etapi jooksul on ta saanud šampust pritsida koguni kolm korda, kirjutab Auto Racing News.

«Peame austama kõiki konkurente ja ma olen alati öelnud, et Kimi on hea piloot. Ta läheb järjest paremaks ning jõuab meile lähemale ning muutub aina ohtlikumaks,» rääkis Domenicali. «Loomulikult on Hamilton oma praeguse autoga väga tugev, kuid viimased kaks võistlust on näidanud, et kõike võib juhtuda. Peame arvestama kõikide pilootidega, kes on praegu kuue parema seas.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles