Sõber uuest täiendusest: tore poiss ja kõva mängumees

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Toomas Huik

Eesti korvpalli karikavõistluste mullune kolmanda koha omanik Rakvere Tarvas võõrustas kolmapäeval Rakveres tänavuse karikasarja kaheksandikfinaali kordusmängus Tamsalu Los Toros/Simuna Ivax meeskonda.

Tarva põhilises treeningsaalis, Rahu hallis peetud kohtumine lõppes taas meistriliiga klubi paremusega, seekord numbritega 109:82. Võitjate resultatiivseim oli Tarva eest debüüdi teinud ameeriklasest tagamängija Clarence Jackson, kes kogus 32 punkti. Renato Lindmets lisas 30 silma.

Viis kaugviset tabanud 23-aastase ja 193 cm pika Jacksoni näol on meeskonna peatreeneri Andres Sõbra sõnul tegemist korraliku täiendusega. «Tore poiss ja kõva mängumees,» lausus ta ameeriklase iseloomustuseks. «Iseasi, kuidas kohaneb, vastu peab ning tervena püsib.»

Et viskajaid jagub Tarva rivistusse Sõbra ütlusel palju, siis on pigem olulisem küsimus, mil moel suudab juhendaja neid kokku sulatada. «Aga see on juba minu ülesanne,» märkis ta.

Teistest Tarva skoorijatest tõid Kaido Saks ja Juris Umbraško võrdselt 12 ning Reimo Tamm üheksa punkti. Rakvere meeskonna rivistuses ei teinud kerge palaviku tõttu kaasa Raitis Grafs ja Oliver Metsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles