Suur jalgpall: Ronaldo ja Messi näitasid klassi ning Barcelona viigistas Realiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel olid täna õhtul vastamisi igipõlised rivaalid Barcelona ja Madridi Real. Gigantide heitlus lõppes võitlusliku 2:2 viigiga.

Põnevas kohtumises näitasid klassi meeskondade staarmängijad Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo, kes mõlemad lõid kaks väravat.

Seni kõik mängud võitnud Barcelona jaoks oli tegu hooaja esimese punktide kaotusega. Realil on kolme võidu kõrval kaks viiki ja kaks kaotust.

Messi ja Ronaldo on mõlemad löönud seitsme liigamänguga kaheksa väravat.

Ronaldo on viimases kolmes Madridi Reali kohtumises löönud kokku koguni kaheksa väravat (kolm tabamust Deportivo la Coruna vastu, kolm tabamust Amsterdami Ajaxi vastu ja nüüd kaks väravat Barcelonale).

MÄNGU KÄIK:

Barcelona - Madridi Real 2:2 (poolaeg 1:1)

Väravad: 31., 61. Messi - 23., 66. Cristiano Ronaldo

Hoiatused: 40. Pedro, 54. Busquets - 43. Xabi Alonso, 57. Özil, 78. Pepe, 90. Arbeloa

0:1 Cristiano Ronaldo

1:1 Lionel Messi

2:1 Lionel Messi

2:2 Cristiano Ronaldo

Koosseisud:

Barcelona: Valdes, Dani Alves (28. Montoya), Adriano Correia, Jordi Alba, Mascherano, Fabregas (64. Sanchez), Iniesta, Xavi, Busquets, Messi, Pedro

Pink: David Villa, Sanchez, Pinto, Bartra, Montoya, Song, Sergio Roberto

Madridi Real: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Marcelo, Xabi Alonso, Özil (80. Kaka), Khedira, di Maria (88. Essien), Cristiano Ronaldo, Benzema (62. Higuain)

Pink: Coentrao, Kaka, Adan, Essien, Albiol, Modric, Higuain

Tänased tulemused:

Levante - Valencia 1:0

Mallorca - Granada 1:2

Bilbao Athletic - Osasuna 1:0

Barcelona - Madridi Real 2:2

Madridi Atletico - Malaga 2:1

ENNE MÄNGU:

Barcelona on liigas sellel hooajal võitmatuna püsinud ning juhib täiseduga. Reali hooaja algus on kulgenud üle kivide ja kändude ning kolme võidu kõrvale on kogunenud ka üks viik ja kaks kaotust.

Barcelonal on probleeme kaitseliinis, kui vigastustega jäävad eemale Carles Puyol ja Gerard Pique. Pikaajalise haiguse tõttu on eemal Eric Abidal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles