Ungari peatreener: meie eesmärgiks on teine koht ja seega peame homme võitma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ungari jalgpallikoondis.
Ungari jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Ungari jalgpallikoondise peatreener Sandor Egervari tunnistas koondise tänasel pressikonverentsil, et homme soovitakse Eesti vastu kindlasti teenida kolm punkti.

«Kindlasti tuleb see meie jaoks raske kohtumine. Kuna meie eesmärgiks on alagrupis saavutada teine koht, siis tuleb see matš kindlasti võita. Üritame Hollandi käest saadud kaotusest (Ungari kaotas viimati koduväljakul 1:4) õppida ning sihime homme (täna) head tulemust,» rääkis Egervari.

Ungarlaste juhendaja sõnul võitlevad lisaks nendele veel alagrupis teise koha eest Eesti, Rumeenia ja Türgi. Lisaks jagus tal kiidusõnu ka eestlaste aadressil.

«Oleme näinud eestlaste kohtumisi play-off’is ja veel mõnda mängu. Võib öelda, et tegemist on väga hästi organiseeritud meeskonnaga ning see ei olnud üllatus, et võõrsil suudeti Serbia alistada,» lisas ta.

Eesti ja Ungari kohtumine algab homme Lilleküla staadionil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles