Komisjon asub Saaremaa ralli õnnetust uurima

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ralli laupäevasel esimesel kiiruskatsel juhtus õnnetus, kui Venemaa rallisõitja Jevgeni Rogov ei suutnud autot valitseda ja kihutas publiku sekka. Viga sai kuus inimest.
Saaremaa ralli laupäevasel esimesel kiiruskatsel juhtus õnnetus, kui Venemaa rallisõitja Jevgeni Rogov ei suutnud autot valitseda ja kihutas publiku sekka. Viga sai kuus inimest. Foto: Raul Vinni/Saarte Hääl

Eesti Autospordi Liit teatas täna, et Saaremaa ralli õnnetusjuhtumi komisjon asub uurima laupäeval neljandal kiiruskatsel juhtunud õnnetust, kus teelt välja sõitnud auto vigastas pealtvaatajaid.

«Seoses 45. Saaremaa rallil neljandal kiiruskatsel toimunud väljasõiduga, kus auto nr 73. (Jevgeni Rogov ja Andrei Konovalenko) rajalt välja sõitis ja pealtvaatajad vigastada said, teeb Saaremaa ralli õnnetusjuhtumi komisjon käesoleva nädala teises pooles juhtunu osas ettekande Eesti Autospordi Liidule. Sellega seonduvalt annab Eesti Autospordi Liit teada, et meediat ja avalikkust teavitatakse antud ettekande kokkuvõttest sõltuvalt asjaoludest kas selle töönädala lõpus või järgmise nädala alguses,» seisis Eesti Autospordi Liidu avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles