Serbia karistas rüseluses osalenud mängijaid pika mängukeeluga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia ja Inglismaa mäng lõppes rüselusega.
Serbia ja Inglismaa mäng lõppes rüselusega. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal lõppes Inglismaa ja Serbia kuni 21-aastaste jalgpallikoondiste EM-valiksarja play-offi mäng suuremat sorti rüselusega ja ootamata ära UEFA võimalikke karistusi, määras Serbia jalgpalliliit kahele oma mängijale aastase koondiste esindamise keelu.

Pärast inglaste hilise värava toel saadud 1:0 võitu keesid mängijate emotsioonid üle. Võitjatepoole kaitsja Danny Rose teenis punase kaardi, kuna virutas palli täie jõuga publikusse, kes oli teda ahvihüüetega terve kohtumise vältel mõnitanud. Seejärel läks aga rüseluseks, kus lisaks mõlema meeskonna mängijatele osalesid ka personali liikmed, kirjutab Soccernet.ee.

Serbia jalgpalliliit otsustas Ognjen Mudrinskit ja Nikola Ninkovici karistada aastase koondise eest mängimise keeluga, lisaks kõrvaldati väravavavahtide treener Srdjan Maksimovic ja abitreener Andreja Milutinovic koguni kaheks aastaks igasugusest juhendamistööst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles