Casey Stoner: et naasmist kaaluksin, peab MM-sari muutuma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casey Stoner.
Casey Stoner. Foto: SCANPIX

MotoGP sarja kahekordne maailmameister Casey Stoner, kes loobub selle hooaja järel võistlemisest, lausus, et sarja naasmiseks peab juhtuma midagi erilist.

Järgmisel nädalavahetusel peetav Valencia GP jääb Stonerile viimaseks, kuna 2007. ja 2011. aasta maailmameister teatas juba mais, et lahkub sarjast. Austraallase lootused lõpetada tiitliga kustutas küll jalavigastus, kuid eelmisel nädalavahetusel sai ta kodumaal Phillip Islandi rajal magusa etapivõidu. Sellegipoolest ei kavatse alles 27-aastane Stoner tulevikus MM-sarja naasmist kaaluda.

«Muidugi ei ütle ma iialgi «ei iial», aga hetkel ma isegi ei mõtle tagasitulekule. Selleks peaks meie alal midagi dramaatiliselt muutuma. Olen üsna kindel, mis suunas liigun, ega muuda oma meelt kuigi kergelt,» lausus Stoner.

«Kuid kahtlemata jään nii mõndagi asja taga igatsema. Tahan väljendada tohutut lugupidamist Dani Pedrosa ja Jorge Lorenzo suhtes, kellega olen terve oma karjääri jooksul võidu kihutanud. Oleme üksteisega aastaid võidelnud ja kindlasti jääb sisimasse väike tühi koht. Aga ma saan neid ikka jälgida ja kahtlemata tulen mõnele etapile ka ise kohale,» lisas austraallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles