Tänaku meeskond M-Sport hakkab MM-sarjas võistlema kolme autoga?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Saksamaa rallil.
Ott Tänak Saksamaa rallil. Foto: M-Sport

Katari rallisõitja Nasser Al-Attiyah teatas, et üritab järgmiseks hooajaks sõlmida lepingut M-Spordi meeskonnaga, et MM-sarjas sõidaks nende ridades kolm autot.

«Arutan M-Spordi juhi Malcolm Wilsoniga seda teemat ja loodetavasti jõuame lahenduseni. Minu jaoks on oluline, et M-Sport jätkaks MM-sarjas,» rääkis Al-Attiyah Autospordile. «Meie eesmärgiks on moodustada kolmest autost koosnev M-Spordi meeskond.» Meeskonna nimeks saaks Qatar M-Sport World Rally Team. Wilson ei soostunud teemat kommenteerima.

Oktoobris teatas autotootja Ford, et loobub osalemast autoralli MM-sarjas, kuid M-Sport jätkab tuleval hooajal võistlemist eratiimina Ford Fiesta WRC autodel. Seni olid Ott Tänaku põhikonkurendid kahele M-Spordi tiimi sõitjakohale  Jevgeni Novikov ja Mads Østberg. Meeskonnast lahkub Volkswagenisse siirduv Jari-Matti Latvala.

Al-Attiyah sõidab sel hooajal MM-sarjas Qatar World Rally Teamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles