Gerrard: Ibrahimovici värav on ilmselt parim, mida kunagi näinud olen

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Inglismaa vastu löödud imeväravat tähistamas.
Zlatan Ibrahimovic Inglismaa vastu löödud imeväravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic tõestas eile õhtul, et kuulub maailma parimate jalgpallurite hulka, olles 4:2 võidumängus Inglismaa üle kõikide Rootsi väravate autor, seejuures oli tema viimane värav täielik tippklass, mees lõi palli väravasse käärlöögiga umbes 25 meetri pealt.

Rootsi koondise peatreener Erik Hamren tunnistas pärast Stockholmis peetud mängu, et Ibrahimovici imevärav oli justkui videomängust. «Sellist väravat ei pruugi enam kunagi näha,» imestas ta. «Mõnikord, kui ta trennis või mängudes selliseid asju teeb, mõtled, et see ei saa olla tõsi. Sest sellised asjad, nagu tema neljas värav, on ju võimatud.»

Õhtu kangelane ise selgitas, et kuna Inglismaa koondise väravavaht Joe Hart oli väravast nii kaugele tulnud, otsustas ta oma õnne proovida ja lüüa. «Olin ise veel pikali maas, nägin, et kaitsja libistab värava suunas ja püüab palli ära lüüa, tahtsin juba «Ei!» karjuda, aga õnneks läks see ikka sisse,» rõõmustas Ibrahimovic.

Ka Inglismaa koondise peatreeneril Roy Hodgsonil jagus rootslaste superstaari kohta vaid kiidusõnu. «Neljas värav oli tõeline tippsaavutus,» kiitis Hodgson. «See oli imeline värav, aga ma oleksin eelistanud, et see oleks kellegi teise vastu löödud.»

Eile Inglismaa koondise eest 100. mängu pidanud Steven Gerrard oli samuti Ibrahimovici sooritusest vaimustuses. «Olen jalgpalli kaua aega mänginud, aga Zlatani neljas värav on ilmselt parim, mida kunagi oma silmaga näinud olen,» tõdes ta. «Ainult mõned mängijad suudavad selliseid väravaid lüüa.»

Vaata veelkord Ibrahimovici imeväravat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles