Kehra ja Põlva Serviti jätkavad mänge Balti liigas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti.
Põlva Serviti. Foto: Liis Treimann / Postimees

Käsipalli Balti liigas peetakse sel nädalavahetusel viies ja kuues voor, millele läheb liidrina vastu Minski SKA.

Valgevenelased on hooaega alustanud muljetavaldavalt. Võidetud on kõik neli senist mängu, keskmiselt kümneväravalise ülekaaluga. Sel nädalavahetusel kohtutakse võõrsil punktita oleva Dobele Tenaxi ning teist positsiooni hoidva Põlva Servitiga.  

Servitit ootab algaval nädalavahetusel lisaks duellile SKA-ga ees mäng Kaunase Granitas-Gaja-Karysega. «Me pole mitu aastat SKA-ga kokku puutunud, kuid tulemuste ja juttude põhjal on tegemist väga tugeva meeskonnaga,» lausus Serviti peatreener Kalmer Musting. «Granitasega kohtusime hooajaeelsel kontrollturniiril, kus võitsime neid. Neil on head viskajad, kuid sarnaselt meile, pole põhimeestele võrdväärseid vahetusmängijaid võtta. Tahaksime sel nädalavahetusel teenida ühe võidu, ent see saab olema äärmiselt raske.» 

Tiitlikaitsjal Kehra/Daisyl on tabelis neli silma. Nüüd üritatakse punktilisa võtta Klaipeda Dragunaselt ja Tenaxilt. Kehralaste seisu teeb keerulisemaks see, et neljapäeval peeti raske mäng Eesti karikavõistluste poolfinaalis. «Meil on lühike pink ja seetõttu pole nelja päeva jooksul lihtne kolme mängu pidada,» ütles Kehra/Daisy juhendaja Jüri Lepp. «Kui tahame jõuda poolfinaali, siis peame nüüd koduväljakul võtma neli punkti. Lihtne see olema ei saa, sest ka Tenax on tugev meeskond, kuigi nad püsivad seni veel nullil. Oleme nendega varasemalt raskustes olnud, lisaks esitasid nad viimati Põlva vastu hea partii ning kustusid alles lõpus.»  

Tabeliseis: Minski SKA 8 (4-st mängust), Põlva Serviti 6 (4), Riihimäki Cocks 4 (4), HC Kehra/Daisy 4 (4), Kaunase Granitas-Gaja-Karys 4 (4), Klaipeda Dragunas 4 (4), Dobele Tenax 0 (3), Riia HK LSPA/NB-SAN 0 (3) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles