Kas Beckham naaseb karjääri lõpu eel Euroopa tippjalgpalli?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham otsib uut koduklubi.
David Beckham otsib uut koduklubi. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli elav legend David Beckham teatas, et peab detsembri alguses oma viimase mängu Los Angeles Galaxy eest ning jätkab seejärel karjääri mõnes teises klubis.

BBC kirjutab, et üks peamisi pretendente Beckhami värbamisele on Pariisi Saint-Germaini meeskond, kes oleks nõus pakkuma Beckhamile regulaarset mänguaega, mis on mehe järgmise lepingu juures ilmselt üks kindel nõudmine.

Pariisi siirdumisel näeksime Beckhami taas üle pika ka Euroopa Meistrite liigas ning saab vaadata, kuidas mees 37-aastaselt vana maailma tippudele vastu hakkab. PSG on hetkel Euroopa Meistrite liiga A-alagrupis üheksa punktiga teisel kohal ning võib edasipääsu kindlustada juba täna, kui kohtutakse Kiievi Dinamoga.

Loomulikult ei ole Pariisi meeskond ainus, kes inglasest huvitatud on. Rikkad meeskonnas Venemaalt, Hiinast, Austraaliast ja Brasiiliast on ametlikult teatanud, et soovivad inglast värvata. Pakkumine olevat tulnud ka Lõuna-Aafrika Vabariigist.

Otsuse langetab jalgpallur pärast nõupidamist oma perekonnaga. Eeldatavalt tahab moehuviline Victoria Beckham elada mõnes maailma suurlinnas ning variantidena on läbi käinud Pariis ja New York. Inglismaa jalgpallihuvilised on lootnud meest näha taas koduses liigas mängimas. Beckham on USAs veedetud aja jooksul talvel treeninud koos Tottenhamiga, kuid siis oli meeskonna peatreeneriks Harry Redknapp. Laenulepingu alusel on ta viibinud kahel korral AC Milani juures.

Kui mees peaks jätkama USA liigas, siis saab temast suure tõenäosusega Joel Lindpere klubi kaaslane New York Red Bullsis.

Los Angeleses veetis mees kuus hooaega ning eelmisel aastal aitas Beckham klubil ka meistritiitli võita. Ka sellel aastal jõuti finaalmänguni, kui 1. detsembril kohtutakse Houstoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles