Rahanappus ja riigi vähene tugi suunavad Kevin Korjuse GP3-sarja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Gravity Sport Management

Vormelisõitja Kevin Korjus stardib uuel hooajal tõenäoliselt GP3-sarjas ning tegeleb hetkel 750 000 euro suuruse eelarve kokkusaamisega.

«Olen endiselt veendunud, et Korjus on sõidumees ja võib jõuda kaugele. Lihtsalt tuleb teha veelgi rohkem tööd, saada tugevamaks nii kehalt kui vaimult, eksida vähem, olla strateegiliselt täpsem ja täiuslikum kvalifikatsioonis ja võidusõidul,» kinnitas Korjuse mänedžer Raivo Tamm Õhtulehele.

Kui aga seni kattis Korjuse kulud mänedžmentfirma Gravity või Lotuse F1 meeskonna noorteprogramm iRace, siis tulevast aastast teevad nad seda parimal juhul vaid osaliselt. «Lotuse boss Eric Boullier käis kevadel Tallinnas selge sihiga saada valitsuse kaudu riigilt toetust – nagu on saanud Brasiilialt, Kolumbialt ja teisteltki – sest Korjuse viimine tippu peaks olema ka Eesti mainele väga oluline,» selgitas Tamm. «Paraku Eesti pole Korjusest ja tema arengust huvitatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles