Milano Inter jättis tähtmängija lepingutüli tõttu koosseisust välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. Foto: SCANPIX

Milano Interi jalgpalliklubi ei nimetanud oma tähtmängijat Wesley Sneijderit pühapäevaseks tähtsaks mänguks Napoliga meeskonna koosseisu. Põhjuseks on osapoolte jätkuv lepingutüli.

Tabelis kolmandal kohal asuv Inter võõrustab pühapäeval teise koha meeskonda Napolit, kuid Sneijder selleks mänguks peatreener Andrea Stramaccioni valikusse ei mahtunud. Eilses trennis hollandlane ei osalenud ja klubi teatas, et selle põhjuseks on lihasevigastus, kuid Sneijderi naine Yolanthe Cabau kirjutas seepeale Twitteris: «Wesley pole vigastatud! Temaga on kõik korras.»

Kui Stramaccionilt laupäevasel pressikonverentsil olukorra kohta küsiti, ärritus peatreener silmnähtavalt ja vastas: «Mulle loeb vaid see, mida mängija minuga nelja silma all räägib. Kõigest muust, kaasa arvatud Twitterist, ei hooli ma tõepoolest kuraditki.»

Inter pakub Sneijderile uut lepingut, milles tema palgasummat on tunduvalt vähendatud, kuid hollandlane pole seni soostunud sellele alla kirjutama. Sneijderi kaitseks on välja astunud profijalgpallurite ühendus, kelle hinnangul tegeleb klubi antud juhul pesuehtsa väljapressimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles