Kobe Bryant: meie eesmärk on jätkuvalt meistritiitel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpallimeeskonna tähtmängija Kobe Bryant ütles intervjuus ESPNile, et meeskond vajab kriisist väljumiseks aega ja ta püüab keerulises olukorras rahulikuks jääda.

Lakers on viimasest kuuest kohtumisest kaotanud viis ja Bryant on juba nii mõnegi meeskonnakaaslase tegutsemise kohta kriitilisi avaldusi teinud.

«Olen pisut hullumeelne, kui meeskond kaotab. Ma ei eelda, et kõik meie mängijad on samavõrd mures, ent usun, et nad tahavad edasi minna ja ei tunne end ebakindlalt,» rääkis ta. «Loodan, et meeskonnakaaslased ei tunne end minu väljaütlemiste tõttu ebakindlalt. Oleme nendel teemadel rääkinud. Me pole nii head, kui eeldasime, et oleme, kuid ma loodan, et kõik annavad endast parima olukorra parandamiseks. Peame seda koos suutma.»

«Püüan rahulikuks jääda ja meelde tuletada hetki oma karjäärist, mil olen rasketes olukordades olnud,» ütles Bryant.

Lakers vallandas kehva hooaja alguse tõttu peatreener Mike Browni, kuid ka tema semele palgatud Mike D´Antoni süsteem ei paista meeskonnale sobivat. Lisaks on vigastatud Lakersiga suvel liitunud mängujuht Steve Nash ja hispaanlasest korvialusel jõul Pau Gasolil on põlved haiged.

«Eks aeg näitab, kas me suudame end lõpuks käima saada või mitte. Meie peamine eesmärk on meistritiitel,» lisas Bryant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles