Nõmme Kalju sõlmis Bosnia noortekoondislasega pika lepingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adis Hadžanović (vasakul) ja Sergei Terehhov.
Adis Hadžanović (vasakul) ja Sergei Terehhov. Foto: Nõmme Kalju

Nõmme Kalju sõlmis pikaajalise lepingu Bosnia ja Hertsegoviina U19 noortekoondislase Adis Hadžanovićiga. Treeneritele muljet avaldanud 19-aastane keskpoolkaitsja leping Nõmme Kaljuga kehtib viis aastat.

«Adis on noor, tehniline ja suure töövõimega keskpoolkaitsja, kelles mina isiklikult näen väga suurt potentsiaali. On näha, et ta tahab jalgpalliga kaugele jõuda ja tema töökus ning positiivne suhtumine on meile kõigile muljet avaldanud. Kalju on tema näol saanud ühe väga perspektiivika ja tugeva täienduse,» kommenteeris Kalju mängiv spordidirektor Sergei Terehhov.

«Kaljusse testimisele tulles teadsin vaid seda, et klubi osaleb tuleval aastal UEFA Meistrite Liigas. Olen tänaseks kaks nädalat Eestis olnud ja selle ajaga on Nõmme Kalju tekitanud minus tunde, et kuulun siia. Meeskonnakaaslased ja tehniline personal on olnud väga sõbralikud ning abivalmis. Klubi toimib professionaalselt, treeningtingimused on head ja igal sammul on tunda, et tööd tehakse hinge ja ambitsioonidega,» lisas Kalju uus mängija Adis Hadžanović.

«Minu jaoks ei ole hetkel esimesel kohal raha vaid jalgpall. Usun, et Kalju saab olema minule heaks hüppelauaks järgmise sammu tegemisel. Tahan aidata Nõmme Kaljut Meistrite Liigas ning näidata klubi toetajatele ja fännidele ilusat jalgpalli.»

Nimi: Adis Hadžanović
Hüüdnimi: Adi
Sünd: 02.01.1993
Rahvus: Bosnia ja Hertsegoviina
Positsioon: Keskpoolkaitsja
Rahvuskoondised: Bosnia ja Hertsegoviina U19

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles