Henrik Ojamaa: üleminekujutud mind ei häiri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa ei lase end häirida juttudest, mis viivad teda koduklubist Motherwellist Poola Poznani Lechi ridadesse.

«Üleminekujutud ei mõjuta mind kuidagi. Kuni keegi ei ütle, et ma pole enam Motherwelli mängija, annan endast alati sada protsenti. Olen siin õnnelik, aga kui klubi mõne pakkumise vastu võtab, siis pean seda loomulikult kaaluma,» sõnas Ojamaa Daily Recordile.

Motherwell kaotas küll viimases voorus üllatuslikult 1:2 St Mirrenile, kuid Ojamaa arvates pole sellest hullu. «Võime ikkagi mängule positiivselt vaadata, sest näitasime sihikindlust ja võitlusvaimu. Võitu polnud lihtsalt ette nähtud. St Mirreni mehed viskusid kõikide pallide ette, et viigivärava sündi takistada. Neutraalsele vaatajale oli see kindlasti hea mäng,» lausus eestlane.

«Punktideta jäämine on pettumus, sest isegi kahe väravaga taga olles on selles meeskonnas usku, et suudame võita. Teise koha eest võitleb hulk meeskonda – Aberdeen, Dundee United ja Inverness – aga ma olen parema meelega just meie riietusruumis,» sõnas Ojamaa, lubades järgmises mängus Aberdeenile kättemaksu karikamängu eest. «Oleme neile kaotuse eest võlgu ja kodumängudes peame kindlasti võitma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles