Venemaa klubi pakkumine sundis FC Barcelonat Lionel Messit müüma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Hispaania spordileht El Mundo Deportivo kirjutas, et üks Venemaa klubi tegi mõned nädalad tagasi FC Barcelonale 250 miljoni euro suuruse pakkumise, mis ühtlasi täitis mehe väljaostuklausli.

Seega oli Barcelona seisus, kus nad ei saanud enam Messi lahkumisele kätt ette panna ning argentiinlane pidi ise otsustama, mida edasi teha. Venelaste pakkumine tuli seejuures ajal, kui ta pidas Barcelonaga läbirääkimisi uue kontrahti osas, vahendab Eurosport.

Lisaks pakkusid venelased Messile aastapalgana 30 miljonit eurot puhtalt kätte. Siiski otsustas Messi Barcelonaga lepingut pikendada ning uus kontraht kehtib 2018. aastani. Lisaks palgatõusule tõsteti ka Messi väljaostuklauslit.

Kuigi pakkumise teinud Venemaa klubi soovis jääda anonüümseks, siis arvatakse, et rahapaki oli valmis lauale lööma miljardärile Suleyman Kerimovile kuuluv Mahhatškala Anži. 2011. aastal tegi Anži Samuel Eto’ost maailma rikkaima palluri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles