Latvala sihib neljandat kohta

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: Reuters / Scanpix

Kaks nädalat tagasi Portugali rallil laupäeval ränga avarii teinud Jari-Matti Latvala ei mallanud ralliauto roolist eemal olla rohkem kui kaks päeva, kirjutab mtv3.fi.

«Mul ei olnud pärast väljasõitu mingit hirmu,» kinnitas Latvala. «Usun, et mida kauem pärast sellist õnnetust sõitmist vältida, seda suurem hirm tekib, sest on aega juhtunut seedida.»



Pärast rallit jäi Fordi meeskond veel paariks päevaks Portugali ning juba esmaspäeval ja teisipäeval oli Latvala taas rooli taga ning sõidutas meeskonna külalisi. Latvala sõnul sõitis ta umbes 240 kilomeetrit ja enestunne oli hea.



Fordi meeskonna pealik Malcolm Wilson oli Latvala väljasõidu üle väga nördinud ning soomlane kinnitab, et arvukad väljasõidud on ta viimaks «ärkvele raputanud» ja lubab vea parandada.



Latvala sõnul otsustanud ta koos Wilsoniga, et Argentina rallil sõidab ta koos kaardilugeja Miikka Anttilaga ettevaatlikult kindla sihiga võistlus lõpetada, kirjutab mtv3.fi.



«Lähen neljandat kohta püüdma, kõik kõrgemad kohad oleks preemia,» tunnistas Latvala. «Pean nüüd hästi sõitma, kindla peale, et eneseusk taastuks. Argentina ralli on fantastiline, publik on seal fanaatilisem kui Euroopas. Lisaks on kiiruskatsed segu mitut tüüpi teekatetest. Need on kiired, liivased ja künklikud, aga El Condor ja Mino Clavero on kitsad ja kivised, nii et seal tuleb eriti ettevaatlik olla,» mõtiskles Portugalis 24. sünnipäeva tähistanud Latvala.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles