Maailma üks hinnatumaid jalgpallureid tegi Abramovitšile ninanipsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao
Radamel Falcao Foto: SCANPIX

Vene rikkuri Roman Abramovitši omanduses olev Londoni Chelsea on pikalt jahtinud Madridi Atletico ründajat Radamel Falcaod ning seni on räägitud üsna avalikult, et Falcao võib juba jaanuaris liituda Londoni klubiga. Nüüd tõmbas ründaja aga ise sellele võimalusele kriipsu.

26-aastane Falcao on sarnaselt eelnevatele hooaegadele ka tänavu olnud suurepärases hoos ning Atletico on tema juhtimisel Hispaania liigas kindlalt teisel kohal. Seejuures on Falcao löönud La Ligas tänavu juba 17 väravat ja edestab sellega väravaküttide edetabelis ka Cristiano Ronaldot (14 väravat) ja jääb alla vaid Lionel Messile (26 tabamust).

Falcao teatas, et ta hindab kõrgelt Atletico presidendi Enrique Cerezo ponnistusi ning seni on tehtud kõik, et ta ennast klubis mugavalt tunneks.

«Ma hindab Enrique Cerezo pingutusi minu klubis hoidmiseks. Õnneks on meil ka sportliku poole pealt hästi läinud ja loodame samamoodi jätkata hooaja lõpuni,» teatas Falcao.

Hetkel peetakse Falcaod maailma tippjalgpallis üheks ohtlikumaks ründajaks ning teda peetakse kohati isegi praegu maailma parimaks tipuründajaks. Chelsea oleks seejuures mehe eest valmis lauale laduma koguni 60 miljonit eurot.

Kuna jaanuaris lahkub Chelseast ründaja Daniel Sturridge, siis vajab klubi kindlasti ründejõudu juurde. Viimasel ajal on nüüd kõige rohkem spekuleeritud FC Barcelona ründaja David Villa nimega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles