Mis toimub? Skandaalne Lance Armstrong kandideerib Texase aasta inimeseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et suurejoonelises dopinguafääris niite tõmmanud Lance Armstrongilt võeti ära seitse Tour de France'i tiitlit ja talle määrati eluaegne võistluskeeld, on endine tipprattur Texase osariigi aasta inimese konkurssi nominent.

SportsDay kolumnist Tim Cowlishaw selgitas, et nende väljanne eristub ajakirja Time aasta inimese nimetamise põhimõtetest - pärjatud inimene peab olema mõjukas ja pälvinud ülemaailmset tähelepanu ning selleks võib olla ka negatiivne tegu.

Lõplik nimekiri nominentidest avaldatakse lähiajal, kuid Cowlishaw andis mõista, et seal annavad tooni maailma mõjutanud inimesed, kuid rõhutas, et nad ei pea tingimata olema edukad, kirjutab spordipartner.ee. «Tõstame esile mõjukaid inimesi, olgu nad siis head või halvad. Anname ülevaate Texase elanike tegemistest, mitte ei rõhuta seda, mida väljapaistvatelt inimestelt oodatakse,» ütles Cowlishaw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles