Endine meeskonnakaaslane: Lampard võib 40. eluaastani tippjalgpalli mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianfranco Zola.
Gianfranco Zola. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi elava legendi Frank Lampardi kunagine meeskonnakaaslane Gianfranco Zola usub, et 34-aastane Lampard võib veel viis-kuus aastat tipptasemel mängida.

Chelsea teatas Lampardile mõne nädala eest, et mees võib hakata endale uut klubi otsima. Sarnaselt paljudele fännidele ei saa Zola sellisest käigust aru. Itaallane ise riputas jalgpallisaapad varna alles 39-aastasena ning usub, et Lampard võiks vabalt sama teha. «Muidugi võib ta nii kaua jätkata. Miks ka mitte? Esmalt peab olema tahtmist seda teha. Vanemaks saades kannatab küll füüsiline pool, aga mängu mõistmine ja oma oskuste lihvimine aina paraneb. Tuleb ennast füüsise vormis hoidmisele pühendada. Mind aitas näiteks jooga,» lausus Zola The Sunile.

Itaallane veetis Chelseas seitse aastat ning lõpetas seejärel karjääri kodumaal Cagliaris. Praegu on Zola Inglismaa esiliigaklubi Watfordi peatreener ning näeks Lampardi hea meelega enda käe all mängimas, kuigi tunnistab, et see on ebatõenäoline. «Chelsea nimel loodan, et ta jääb sinna, kuid kindlasti on lahkumise korral hulk klubisid, kes teda tahavad. Samas on ta Watfordis enam kui teretulnud! Kui peaksime kõrgliigasse tõusma, võtaksime ta kindlasti kahel käel vastu,» lausus Zola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles