Jalgpallitähe mure: pidin agressiivsete naiste tõttu teise linna kolima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini.
Marouane Fellaini. Foto: SCANPIX

Evertoni jalgpalliklubi üks säravamaid mängijaid Marouane Fellaini pidi elupaika vahetama, kuna kodulinnas hakkasid teda kiusama liialt aktiivsed naisfännid.

Belglane kolis seetõttu Liverpoolist lähedal asuvasse Manchesteri. «Elan nüüd Manchesteris, sest Liverpoolis tunti mind kogu aeg ära ja naised ronisid igal pool mulle selga. Ja teiseks kiusasid mind fotograafid. See oli liig mis liig. Manchesteris koheldakse mind aga palju väärikamalt,» lausus 25-aastane belglane Daily Mailile. «Ma ei taha mingi staar olla. Tahan vaid jalgpalli mängida.» Tõenäoliselt meeldib muudatus ka Fellaini elukaaslasele, 2011. aastal Belgia missi valimisel finaali jõudnud Lara Binet’le.

Ehkki kuulujutud viivad Fellainit jaanuarikuise üleminekuakna jooksul Evertonist mujale, kinnitas belglane, et soovib klubis jätkata. «Mul on Evertoniga leping 2016. aastani ja kui klubi soovib, olen valmis selle lõpuni siin olema,» lausus ta. «Tean, et mind soovivad teisedki meeskonnad ja ühel päeval tahan tõesti edasi liikuda, aga praegu austan oma lepingut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles