Jalgpalli MMiks valmistuv Katar loodab Beckhami abil alale populaarsust võita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham koos oma kolme poja ja abikaasaga tõmbas Katari jalgpallielule kindlasti palju tähelepanu
David Beckham koos oma kolme poja ja abikaasaga tõmbas Katari jalgpallielule kindlasti palju tähelepanu Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallur David Beckhamil on võimalus jätkata karjääri 2022. aastal MMi korraldavas Kataris, kus mehele pakutakse tohutuid rahasummasid.

«Kui asi on rahas, siis on Katari pakkumine seni kõige suurem. Q-liiga juhid usuvad, et Beckham on parim mängija, kes tõmbaks Katari jalgpallile rohkem tähelepanu,» rääkis kohalik allikas The Sunile.

37-aastase Beckham peaks lisaks jalgpalli mängimisele Kataris ilmselt tegelema pideva PR-tööga, kuid mees on sellise ülesandega ilmselt harjunud, sest ka USAs Los Angeles Galaxys mängides kasutati teda pidevalt spordiala populariseerimise eesmärgil.

Hetkel viibib Beckham Inglismaal ja otsib omale uut kodu. Laupäeval käis ta vaatamas West Hami ja Manchester Unitedi mängu, mis andsid veel rohkem alust spekulatsioonidele, et vanameister liitub Londoni meeskonnaga.

Kokku olevat Beckhamil laul 12 erineva meeskonna pakkumised. Mehest on huvitatud mitmed Inglismaa ja Prantsusmaa tippklubid, eksootilised Aafrika ja Austraalia meeskonnad, pururikkad Lähis-Ida klubid ning oma muidugi ka paksu rahakotiga venelased. Oma otsusest peaks Beckham teada andma järgmise nädala jooksul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles