Eestlastest jõudis kodusel turniiril üksikmängus veerandfinaali vaid Raul Must

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Ilmar Saabas / Delfi

Yonex Estonian International 2013 rahvusvahelisel sulgpalliturniiril toimusid reedel 11. jaanuaril põhiturniiri mängud. Eesti sportlased jõudsid veerandfinaalidesse meeste üksikmängus ja segapaarismängus.

Raul Must mängis kodupubliku toel end veerandfinaali, kui alistas teises ringis tasavägises mängus juunioride klassi kuuluva Soome tulevikulootuse Iikka Heino 18-21, 21-13, 21-17. Südi mängu näitas ka Rainer Kaljumäe, kes pärast esimese ringi võitu endast maailma edetabelis eespool oleva inglase Robert Kettle’i üle pidi mängus veerandfinaali pääsu eest alla vanduma kuuenda asetusega prantslasele Thomas Rouxelile.

Rouxel on ka homses veerandfinaalis Raul Musta vastane. Raul Musta sõnul andis tänases mängus natuke tunda hiljutise sõjaväes viibimise tõttu vähene mängupraktika, mistõttu löögitäpsus polnud veel soovitud tasemel. Must usub, et homsed vastased on võimalik alistada, kui suudab endast väljakul kõik välja panna.

Naiste üksikmängus jõudsid esimesest ringist edasi Karoliine Hõim ja Laura Vana. Teise ringi mängudes pidid aga mõlemad eestlannad vastu võtma kaotuse. Karoliine Hõim pidas pingelise lahingu neljanda asetusega taanlanna Line Kjaersfeldtiga 10-21, 21-12, 17-21. Laura Vana pidi tunnistama kahes geimis venelanna Ksenia Polikarpova paremust.

Väga hästi mängisid Eesti segapaarismängijad, kus veerandfinaali koha lunastasid nii Kristjan Kaljurand-Laura Tomband kui Vahur Lukin-Grete Talviste. Veerandfinaalis kohtuvad Lukin ja Talviste unglarlaste Henrik Tothi ja Laura Sarosiga. Kristjan Kaljuranna ja Laura Tombandi vastasteks on teise asetusega prantsuse paar Bastian Kersaudy ja Anne Tran.

Veerandfinaalmängud algavad laupäeval  Kalevi Spordihallis 10.00 segapaarismängu veerandfinaalidega, millele järgneb Raul Musta veerandfinaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles