Lepingupakkumist ootav Morozov sõitis eile õhtul Varssavi Polonia juurde treeninglaagrisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov
Igor Morozov Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal Poola jalgpalliklubi Varssavi Polonia juures testimisel viibinud Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov ootab endiselt poolakate lepingupakkumist.

Polonia meeskond sõitis eile hommikul treeninglaagrisse ja Morozov lootis selleks ajaks saada meeskonnalt oma saatuse kohta vastust, kuid seda ei tulnud. Siiski jäi Morozov siiski veel Varssavisse ja eile õhtul sõitis ta juba koos agendi Jevgeni Novikoviga laagris viibivale meeskonnale järele.

«Võtsime nüüd ette teekonna meeskonna laagrisse. Loodan, et saan täna (eile) õhtul mingit infot ja loodetavasti saavad asjad lõplikult selgeks,» avaldas eelmisel hooajal Eesti Meistriliiga parimaks mängijaks valitud Igor Morozov.

Samas tunnistas Eesti koondislane, et seni veel mingeid tagasitulekuplaane tehtud ei ole ning praegu oodatakse vaid Polonia otsust. «Kui asjad selgeks saavad, siis vaatame edasi, mis saab,» lisas mullu Tallinna Levadias säravaid esitusi teinud ja ka koondises rohkem kanda kinnitanud keskkaitsja.

Morozov osales eelmisel nädalal ka Polonia ridades kontrollkohtumises, kus alistati 2:1  esiliigas palliv Dolcan. «Treener kiitis pärast mängu, kuid mingit väga põhjalikku juttu ei olnud,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles